Szórakozás, felsőfokon!

90Hz AMOLED
64MP tripla kamera
33W Pro gyorstöltés

MediaTek Helio G96 processzor

Nagy teljesítményű nyolcmagos CPU

Az ARM Cortex-A76 és Cortex-A55 magok kombinációja egy nagy sebességű CPU-ban stabilabb és gördülékenyebb élményt biztosít.

Csúcskategóriás 64MP-es kamera - Még több részlet felfedezése

Kiváló HDR, természetesebb háttérvilágítás

Rajta, bátran fényképezz, hiszen mindig tökéletes az eredmény!

Egyedülálló Flat-edge design

Az innovatív, divatos Flat-edge kialakítással és a POCO jellegzetes dizájnjával mindig kitűnsz a tömegből! A 179,5g-os súlyával és 8,09mm-es maximális vastagságával ez a POCO M sorozat eddigi legkönnyebb és legvékonyabb okostelefonja.

Még több csúcskategóriás élmény

Többfunkciós NFC

3,5mm-es fejhallgató-csatlakozó

FM rádió*

Infraport

Megjegyzések:
*Az ezen az oldalon található képek illusztrációk, a valódi termék kialakítása eltérhet.
*Az ezen az oldalon látható funkcionális ábrák csak referenciaként szolgálnak. Nem a végleges konfigurációt mutatják, amelyet a tényleges termékek határoznak meg;
*Az UFS írási sebesség növekedési adatai az Internal Laboratory-ból származnak. A konkrét értékek a tesztkörnyezettől függően némileg eltérhetnek. A tényleges értékek a környezeti feltételek függvényében változhatnak;
*A LiquidCool Technology 1.0 Plus-ra vonatkozó összes adat ezen az oldalon belső laboratóriumból származik. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a telefon kiadásának eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
*Az ezen az oldalon szereplő, a töltésre és az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes adat belső laboratóriumokban készült. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a telefon kiadásának eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
*A különböző színváltozatok között a vastagság kis mértékben eltérhet.