A teljesítmény csúcsa

Csúcskategóriás 4nm Snapdragon® 8 Gen 1
Intelligens 120W HyperCharge töltés
120Hz lapos AMOLED kijelző

A TELJESÍTMÉNY CSÚCSA

Csúcskategóriás 4nm Snapdragon® 8 Gen 1

A Qualcomm első 4nm-es chipje a következő generációs CPU-val és GPU-val nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Akár mindennapi munkához, akár legendás csaták megvívásához, példátlanul sima teljesítményt nyújt!

*A fenti adatok a Snapdragon® 888-cal lettek összehasonlítva. Az adatok a Qualcomm hivatalos weboldaláról származnak.

LiquidCool technológia 3.0
Többrétegű hűtési megoldások

A kettős gőzkamrák (következő generációs rozsdamentes acél VC és 3D lépcsős VC), valamint egy 6904mm²-es szuper nagy grafénréteg és 3D nagy teljesítményű grafit, valamint más innovatív anyagok használatával a hőrétegenként hatékonyan jut el belülről kifelé. Az erőteljes hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi, hogy a Snapdragon® 8 Gen 1 teljes mértékben kihasználja a benne rejlő lehetőségeket!

4860mm²

kettős gőzkamra

Teljesítmény a maximumon: LPDDR5+UFS 3.1
Ultragördülékeny teljesítmény

A szupergyors RAM és ROM gyorsabb és zökkenőmentesebb teljesítményt biztosít, amely tökéletes a szórakozáshoz és a mindennapi használathoz egyaránt. Pillanatok alatt betöltenek a nagy játékok, így minden kínálkozó lehetőséget azonnal megragadhatsz!

*A javulás a POCO F3 GT-hez képest az AnTuTu benchmarkon. Az adatok belső tesztelésen alapulnak. A tényleges eredmények eltérhetnek.

Multi-Link 5.0 technológia
Mindig gyors és stabil hálózat

A POCO F4 GT képes automatikusan az optimális kapcsolatra váltani az 5G mobilhálózat és a Wi-Fi hálózat közöt. Nagy sebességű és stabil online élmény.

Intelligens 120W HyperCharge töltés
Nagy kapacitású 4700mAh* akkumulátor

A gyorstöltési megoldás a kettős töltőszivattyút, a kétcellás akkumulátort és a többlapos tekercselési technológiákat használja, és mindössze 17 perc* alatt 100%-os töltöttséget ér el. Töltés közben is játszhatsz nagy játékokat, mialatt az akkumulátor mindössze 27 perc* alatt feltölt 100%-ra.

A MEGJELENÍTÉS CSÚCSA

DisplayMate A+ minősítésű lapos AMOLED kijelző
Profi kijelző profi játékosoknak

Ezt a 6,67″-os csúcskategóriás kijelzőt kifejezetten játékra tervezték, optimális színpontossággal, fényerővel és érzéssel. Abban a pillanatban, hogy bekapcsolod, a színek teljesen új világa tárul eléd.

Professzionális játékkijelző, mindig egy lépéssel az ellenfelek előtt járva

Akár 120Hz-es
képfrissítés

Soha ne maradj le egyetlen részletről se a rendkívül gördülékeny vizuális megjelenítéssel.

Akár 480Hz-es
érintésérzékeléssel

Minden érintésre gyorsabban reagál. Lépést tarthatsz minden mozdulattal!

Szuperpontos érintés
10-szer nagyobb ellenőrzési pontossággal

A normál képernyő vezérlésénél 10-szer pontosabb, ennek köszönhetően a képernyő gyorsabb és stabilabb játékirányítást biztosít.

1920Hz-es PWM sötétítés
Védi a szemét a képminőség romlása nélkül

A kijelzőt úgy optimalizáltuk, hogy gyenge fényviszonyok mellett is kényelmesen használhasd, ezért nagymértékben csökkenti a villódzás okozta kellemetlenségeket.

A HANGZÁS CSÚCSA

Szimmetrikus quad hangszórók a forradalmi hangminőségért

Quad hangszórós sztereó megoldás független kettős magas- és kettős mélysugárzóval, amely példátlanul tiszta részleteket és kiváló sztereó hangzást biztosít. Akár játék, akár zenehallgatás vagy filmnézés, a teljesítmény tökéletes.

3 mikrofonos kialakítás a zavartalan beszédért játék közben

Egy dedikált játékmikrofon került az oldalára, így nem kell aggódnod, ha okostelefonodat fekvő módban tartod, mert akkor is tiszta marad a hangod. Mindig biztos lehetsz benne, hogy csapattársaid hallanak téged.

A DIZÁJN CSÚCSA

Fémes hatású kialakítás, kifinomult és aprólékos kidolgozott részletekkel

Az AG üveg anyaga kellemes fogást biztosít. A futurisztikus dizájnelemek erőteljes hatást és lendületet adnak a telefonnak. Az egyedi kamera dizájn kifinomult és friss.

"X-faktor" RGB játékvilágítás

Világít a bejövő hívások, az üzenetek, az akkumulátor töltése és a játék turbó módja esetén.

"Villám" felvillanás

A minden egyes villanás egyedien hatol át a sötétségen

A JÁTÉKÉLMÉNY CSÚCSA

Mágneses pop-up ravaszok, mintha egy játékkonzolt tartanál a kezedben

A POCO F4 GT pop-up ravaszai rugalmas szilikon anyaggal készültek a jobb fogásért. Nyolc mágnes biztosítja a sima és hatékony vezérlési erőt. Az alacsonyabb késleltetés és a gyorsabb visszajelzés a harci szint azonnali növekedését jelenti.

CyberEngine
Szuper széles sávú X-tengelyes lineáris motor

Az eddigi talán legnagyobb X-tengelyes motor Androidban, 560mm³-es szupernagy méretű és fejlett mágneses acél kialakítással rendelkezik. Az 5Gpp-t meghaladó átmeneti rezgések minden eddiginél szélesebb körű érzést adnak, ami valósághű rezgés-visszacsatolást és kontroller élményt nyújt.

Game Turbo

Különféle hasznos játékfunkciókkal, mint például egy buff felhelyezése, hogy felgyorsítsa a győzelmedet.

1,5m-es L alakú töltőkábel

Lehetővé teszi, hogy töltés közben is játszhass anélkül, hogy útban lenne a kábel.

A KAMERÁK CSÚCSA

64MP-es fő kamera Sony IMX686 szenzorral
Elképesztő látvány

A Sony IMX686 szenzor támogatja a hardveres remozaikot, amely valós időben 64MP-es kimenetet biztosít. Az ultranagy felbontás megkönnyíti az utófeldolgozást és a képkivágást.

64MP -es főkamera

8MP -es ultraszéles kamera

2MP -es makró kamera

Villogásérzékelő

A csúcskategóriás villogásérzékelővel tiszta és villódzásmentes képeket érhetsz el képernyők és fények rögzítésekor.

Flicker érzékelő KI

Flicker érzékelő BE

Lásd a világot 64MP tisztaságban

Rögzítsd a mikroszkopikus vizuális csodákat

120°-os FOV a szélesebb látómezőért

Portré mód

20MP szelfi

Még nagyobb teljesítmény

NFC

Továbbfejlesztett infraport

MIUI 13

Oldalsó ujjlenyomat-olvasó

Corning® Gorilla® Glass Victus® kijelző

Megjegyzések:
*4700mAh-ás a POCO F4 GT akkumulátor kapacitásának általános értékére utal. Az akkumulátor a gyorsabb töltési sebesség érdekében kettő 2350mAh-ás cellaszerkezetre van osztva.
*A töltési adatok (17 perc) belső tesztelésen alapulnak 2%-tól 100%-ig, kikapcsolt képernyővel és bekapcsolt töltésfokozással. A tényleges eredmények eltérhetnek.
*A töltési adatok (27 perc) a Mobile Legends: Bang Bang játék közben, belső tesztelésen alapulnak 2% és 100% között, bekapcsolt teljesítmény móddal és bekapcsolt töltésfokozással. A tényleges eredmények eltérhetnek.
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációk, nem feltétlenül a termékek pontos megjelenítései.
*A POCO F4 GT termékoldalon bemutatott valamennyi dizájn, funkció, termékleírás, szolgáltatás és felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat.
*Ha a POCO F4 GT termékoldalon másképp nem jelzik, minden adat belső laboratóriumokból, terméktervezési specifikációkból és beszállítóktól származik.
A tesztelési adatok a különböző szoftververziók, tesztelt telefonverziók és tesztelési környezetek miatt némileg eltérhetnek, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.