Poco F5 Pro
POCO F5 Pro
Izzítsd be a hipererődet!
Csúcskategóriás Snapdragon® 8+ Gen 1 processzor
WQHD+ 120Hz AMOLED DotDisplay
30W vezeték nélküli gyorstöltés
64MP tripla kamera optikai képstabilizátorral

Poco F5 Pro
Hipererős teljesítmény
Poco F5 Pro
Snapdragon® 8+ Gen 1
TSMC 4nm hipererős hatékonysággal
A nagy teljesítményű Snapdragon® 8+ Gen 1 processzor TSMC 4nm eljárással készül, hogy maximalizálja a teljesítményt, miközben stabil, megbízható és kevesebb energiát használ - bármikor és bárhol!
AnTuTu benchmark pontszám
1113713
Poco F5 Pro
33%* Poco F5 Pro
CPU energiafogyasztás
Poco F5 Pro
30%* Poco F5 Pro
GPU energiafogyasztás
Poco F5 Pro
A 7. generációs
Qualcomm
MI motor
A hatékony MI-számítás lehetővé teszi a gördülékenyebb interakciókat a telefonon, új korszakos okosélményt nyújtva.
20%*
MI energiahatékonyság
5000mm² LiquidCool VC, nagy szórású kapacitás LiquidCool technológia 2.0 5000mm² terület rozsdamentes acél VC-vel! Teljesen új, többrétegű kialakítás a hosszabb élettartamú, nagy teljesítményű hűtés érdekében.
6933mm² Új generációs, nagy hatékonyságú grafit
Poco F5 Pro
+15%* Jobb hővezetési hatékonyság
Poco F5 Pro
LPDDR5 + UFS3.1
Ultragyors RAM és flash memória
Gördülékeny és nagyméretű. A nagyobb tároló- és memóriaválasztéknak köszönhetően a telefon selyemsimán fut, akár HD-filmeket nézel, játszol, vagy csak görgetsz.
LPDDR5 Akár 12GB
Poco F5 Pro
UFS 3.1 Akár 512GB
Poco F5 Pro Dinamikus RAM-bővítés Hipererős sebesség A POCO F5 Pro a RAM és a ROM integrálásával 13GB-ra vagy 19GB-ra* bővíthető memóriával rendelkezik, jelentősen csökkentve az alkalmazások betöltési idejét, a még simább, gyorsabb élményért.
Up to 19GB
Poco F5 Pro
FEAS 2.2 Az alacsonyabb energiafogyasztásért A FEAS 2.2 technológia képes intelligensen, milliszekundumonként érzékelni a játék betöltését, és optimalizálja az energiafogyasztást minden egyes képkockához. Ez biztosítja a stabil játék képkockasebességet, képminőséget és képernyőfényességet, így magával ragadó játékélményt nyújt.
RPG játék fps +5,8%
MOBA játék fps +8,7%
*Az adatok a POCO laboratóriumból származnak.
Poco F5 Pro
Hipererős kamera
Poco F5 Pro
64MP ultratiszta fő kamera
Kiváló minőségű fényképezés lenyűgöző effektekkel
A csúcskategóriás fő kamera egy erőteljes háromfelvételes kombinációt használ. Alkotásaid még kiemelkedőbbnek tűnnek az erőteljes chip teljesítményének támogatásával.
Poco F5 Pro
64MP
Fő kamera
1/2,0" érzékelőméret
1,4μm-es nagy pixel
(4 az 1-ben)
Poco F5 Pro
8MP
Ultranagy látószögű kamera
FOV 120°
Poco F5 Pro
2MP
Makró kamera
FF (4cm)
Poco F5 Pro
Stabilabb felvételek az OIS és EIS funkcióval
Lenyűgöző kameraélmény, rázkódás nélkül
A hardveres és szoftveres kettős rázkódásgátló funkcióval a képalkotás tisztábbá és élesebbé válik, akár videókat, akár fényképeket készítesz*. A felvétel olyan stabil, mintha állvánnyal készülne.
Poco F5 Pro
Mozgóképfelvétel
Páratlan tisztasággal örökítheted meg az emlékeket
Amikor olyan témákat fényképezel, mint például gyerekek vagy háziállatok, a POCO F5 Pro aktívan csökkenti a mozgás elmosódását, így a másodperc töredéke alatt megörökítheted a legfeledhetetlenebb pillanatokat is.
Mozgáskövető fókusz A világ csodáinak megörökítése A nagy teljesítményű MI algoritmus intelligensen azonosítja az emberi arcokat, macskákat, kutyákat és még sok mást. A gyors és egyenletes fókuszáláshoz rögzítsd a célpontot dupla érintéssel - még akkor is automatikusan fókuszál* a célpontra, ha az el van takarva vagy nincs középen*.
Poco F5 Pro
Poco F5 Pro
P3 színskála
Valódi, élénk színek bemutatása
A POCO F5 Pro kamerája támogatja a P3 széles színskálát. Az élénk színek, például a vörös és a sárga esetében a P3 széles színskála 25%-kal jobb az sRGB-hez képest, így nagyobb színhűség érhető el, jobban megőrzi a részleteket.
Poco F5 Pro
P3
Poco F5 Pro
sRGB
Poco F5 Pro
Film Camera
Hét klasszikus filmszűrő, pixelszintű valós idejű számítás, élő előnézet, eredeti HD kimenet és számos képkocka beállítás megkönnyíti a vintage felvételek elkészítését.
Film Camera H-400 Fekete-fehér Alkalmas portrékhoz vagy széles felvételekhez retro környezetben.
Film Camera C-50D Nappali Művészi portréfotókhoz, viszonylag jól megvilágított környezetben.
Film Camera KP160 Napfény Nappali portrékhoz, művészi hangulatú, nagyszerű bőrszínnel.
Film Camera KC64 Vintage Portrékhoz vagy nagy, természetképekhez.
Film Camera FC400 Retro színes Utazáshoz és természetes környezethez.
Film Camera KG200 Arany Tökéletes sötétebb környezetben készült portrékhoz.
Film Camera V-250 Cinematic Általános felvételek készítéséhez és azok filmjelenetté alakításához.
Poco F5 Pro
Hipererős kijelző
WQHD+ Flow AMOLED kijelző Mindig eléri, hogy eldobd az agyad! Az új csúcskategóriás WQHD+ képernyő, a POCO legjobbja, több részletet, optimalizált fényerőt, színeket és szemkímélőbb kijelzőt kínál a továbbfejlesztett pixelszintekkel, lenyűgözőbb vizuális élményt nyújtva. Poco F5 Pro
WQHD+ 3200 x 1440
526 PPI
Valódi színek Valódi kijelző
Poco F5 Pro
1400 nits ultranagy fényerő
Tiszta kép erős fényben is
Az új lumineszcens anyag akár 1400 nit csúcsfényerőt biztosít.
Az 5 000 000:1 ultramagas kontrasztaránnyal együtt az optimalizált pixelszintű keret a fényerőt az igényeidnek megfelelően állítja be, és a kép éles marad.
Poco F5 Pro
68 milliárd szín
Igazán lenyűgöző színmegjelenítés
A 12 bit színmélységű, 68,7 milliárd színt tartalmazó színmélység igazán magával ragadó látványt nyújt. Professzionális színbeállítással kombinálva, hogy mindig gyönyörködhess benne.
100% DCI-P3 Poco F5 Pro JNCD≈0.252 Poco F5 Pro ΔE≈0.303
Poco F5 Pro
68 milliárd szín
Poco F5 Pro
1 milliárd szín
Poco F5 Pro
Pro HDR kijelző és Dolby Vision
Csúcskategóriás szintű HDR kijelző
A Pro HDR kijelző 3D színleképezést használ a fényerő optimális színbeállításához az egyes pixelek hangolásával.
A Dolby Vision segítségével a POCO F5 Pro kijelzője nagyobb mélységet, hihetetlen kontrasztot és több színt képes elérni.
Poco F5 Pro Poco F5 Pro Poco F5 Pro
Poco F5 Pro
Egyéb
Pro HDR kijelző
Poco F5 Pro
Játékra született
Pontosabb és simább működés
120Hz
480Hz
Képfrissítés
Érintésérzékelés
+20%*
55ms
A téves érintés megelőzése
Gyors válaszidő
10x
Szuperfelbontású érintés
Poco F5 Pro
1920Hz PWM dimmelés
Védd meg a szemed a dinamikus fényerő változással
A POCO F5 Pro valós időben érzékeli a környezeti fényt, és a képernyő fényerejét az aktuális környezetnek megfelelően finomhangolja. Ez nemcsak a kényelmes megjelenítést biztosítja, hanem csökkenti az éles fény okozta szemirritációt is.
16 000 fokozatú automatikus fényerő-beállítás
Dupla fényérzékelő az elő- és a hátlapon is
Poco F5 Pro
Hipererős kialakítás
Divatos, elegáns kialakítás A technológia és az erő ötvözése A letisztult, mégis erőteljes szénszálas textúra az üvegtest oldalain a POCO sebességét és erejét testesíti meg. A rendkívül keskeny kialatkítást egyedi fém DECO hangsúlyozza, ami kiemeli a POCO F5 Pro könnyed stílusát.
Poco F5 Pro
Karbon versenycsíkok kialakítása
Penge kialakítás - (Blade design)
Hipererős élmény
5160mAh akkumulátor 67W-os turbótöltés Kiváló erő Az 5160mAh-ás szuper akkumulátor 67W-os turbótöltéssel párosulva hosszabb üzemidőt biztosít a jobb napi teljesítmény támogatásához.
Poco F5 Pro
óra* telefonálás
Poco F5 Pro
nap* készenléti idő
Poco F5 Pro
óra* olvasás
Poco F5 Pro
óra* videólejátszás
Poco F5 Pro
Poco F5 Pro
30W-os vezeték nélküli gyors töltés
Több töltési lehetőség
A POCO először rendelkezik vezeték nélküli töltéssel a rugalmas töltés érdekében. Az ultragyors töltés biztosítja, hogy bármikor gyorsan teljes töltést érj el.
32 perc*
alatt 50%-ra
Poco F5 Pro
Intelligens töltési megoldás
Hosszabb akkumulátor élettartam
A POCO F5 Pro segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát az éjszakai töltés során. 80%-ra tölt, majd egy kis árammal, mielőtt felébrednél, intelligensen 100%-ra tölt az alvási időbeosztásodnak és töltési szokásaidnak megfelelően, elkerülve a készülék károsodását, amelyet a hosszú ideig tartó nagy áram okozhat.
Poco F5 Pro
Képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó
Feloldás 0,2 másodperc alatt*
A POCO F5 Pro képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, amivel ultragyors a telefon feloldás.
Poco F5 Pro
Poco F5 Pro
Sztereó hangszóró
Poco F5 Pro
X-tengelyes lineáris rezgőmotor
Poco F5 Pro
Infraport
Poco F5 Pro
NFC
Poco F5 Pro
MIUI 14
a POCO-hoz
Poco F5 Pro
Bluetooth 5.3
Poco F5 Pro *Az oldalon látható okostelefon megjelenése csak tájékoztató jellegű. A szín és a kivitel különböző környezetben kissé eltérhet. *Az oldalon látható funkciók kreatív képei csak illusztrációk, és nem a tényleges felépítést jelzik. *A CPU és GPU adatok a POCO laboratóriumból és a Qualcomm hivatalos weboldaláról származnak, és a teszteredményeket a Snapdragon 8 Gen 1-gyel való összehasonlítás alapján számították ki. Az MI által javított adatok a Qualcomm hivatalos weboldaláról származnak, és a teszteredményeket a Snapdragon 8 Gen 1-gyel való összehasonlítás alapján számították ki. *A visszautasítási arányok a POCO laboratóriumától származnak, és a vizsgálati eredményeket az előző generációs termékkel összehasonlítva számították ki. *A mozgáskövető fókuszt aktívan be kell kapcsolni a beállításokban; A napi akkumulátor élettartamra vonatkozó adatok a POCO laboratóriumból származnak. A konkrét értékek a tesztkörnyezettől függően kissé eltérhetnek, és a tényleges helyzetektől függőek. *A feloldási idő adatai a POCO laboratóriumból származnak. Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. A vizsgálati adatok és eredmények csak referenciaként szolgálnak, és nem használhatók diagnózis és kezelés alapjául; A termékképek és modellek, adatok, jellemzők, teljesítmény, specifikációk, felhasználói felületek és egyéb termékinformációk csak tájékoztató jellegűek, és a POCO módosíthatja azokat. A részletekért kérjük, olvassa el a tényleges terméket és a termék kézikönyvét. Eltérő rendelkezés hiányában a weboldalon hivatkozott adatok a POCO belső teszteredményei. *Az automatikus fókuszálás nem fog működni, ha a téma nagy területet fed le. *Az EIS csak videókon alkalmazható.